Општина Прилеп се вклучува во еко акцијата – Час на планетата Земја

Денеска на плоштадот во центарот на градот, Општина Прилеп имаше свој штанд како најава на еко-акцијата „Час на планетата Земја“.

Read more

Кризата ја предизвикуваат неколку домашни привилегирани увозници

Проблемот со увозот на српското брашно го предизвикуваат неколку фирми увозници. Овие привилегирани компании брашното од српските млинови  директно го

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ