Синдикатот на „Еурокомпозит“ бара да се разреши раководството

Синдикатот на прилепската фабрика „Еурокомпозит“ бара да се исполни и последниот услов од договорот со Владата- смена на раководството. Генералниот

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ