По 10 годишен застој започнуваат активностите за уредување и реафирмирање на Маркови кули

Со 100 илјади евра од УНДП почнуваат активностите за повторно реафирмирање и уредување на комплексот Маркови кули. Експертите тврдат дека

Read more

Захариева-Ременски: Бугарија и Македонија се искрени пријатели

Бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи Екатерина Захариева денеска се сретна со претставници на парламентарната Група за соработка со

Read more

Pin It on Pinterest

РАДИО ХОЛИДЕЈ