СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Каде денеска нема електрична енергија

Без напојување со електрична енергија се:

Прилеп -Долнени,Сенокос,Црнилиште,Ропотово,Индистриски дел и др.
Демир Капија -Отошница,Корешница,Долна кошарка,Дрен,Попова кула,Тунелите

Тимовите веќе се ангажирани за непречено снабдување со електрична енергија во наведените реони. За дополнителни информации, контактирајте на 0890 88888.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content