СЛУШАЈТЕ ВО ЖИВО

Локално

Известување за неисправна вода за пиење

Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерното место Плетвар – крајпатна чешма Че – водоводна мрежа, локален водоснабдителен систем Беловодица – јавна чешма – водоводна мрежа, л.в.с. Плетвар – јавна чешма – водоводна мрежа, л.в.с. Ореовец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа и водата од л.в.с. Алинци – Петрески Киро – водоводна мрежа не одговара за употреба.

Исто така водата од л.в.с. Канатларци – бензинска – водоводна мрежа, л.в.с. Ерековци – Кочоски Пецо – водоводна мрежа, л.в.с. Лагово – Петрески Тоде – водоводна мрежа, л.в.с. Веселчани – Мојсоска Ѕ. – водоводна мрежа и водата во локален водоснабдителен систем Загорани – Ѕвездакоски  одговара за употреба.

Прикажи повеќе

Холидеј

Радио Холидеј е приватна радио станица - концесионер која со квалитетен сигнал го покрива регионот на Општина Прилеп, Крушево, Македонски Брод, Демир Хисар, Битола и поширокиот Пелагониски регион.

Поврзани објави

Back to top button
Skip to content