Статива

alt

Спортска емисија,типувања и награди. Се емитува во вторник,среда и петок од 18.00 до 19.00 часот и во сабота од 16.00 до 18.00 часот.

Најнови спортски информации.

Резултати во живо.

Понуда за спортско обложување.

Одбрана музика( Ex-Yu и Македонски хитови ).

Разговори со гости и прилози.

Спонзорирана од:

                      alt