Радио Перон

Забавно – информативна емисија што се емитува секој ден од понеделник до петок од 18.30 до 20.00 часот. Се презентираат занимливи информации од сите страни на светот. Најнови достигнувања од медицината, науката и технологијата, феномени, необични приказни од секојдневнииот живот на луѓето. Модни трендови, најнови случувања во музиката и филмот. Емисијата се прекинува и со рекламни блокови кои се одделени со џингл “реклами“.